Вхід | Реєстрація

Дизайн приміщення починається з дверей: доведено фахівцями компанії Нolz

Дизайн приміщення починається з дверей: доведено фахівцями компанії Нolz

Серед будівельників і дизайнерів побутує приказка стосовно того, що ремонт в оселі не можливо завершити, але його можна призупинити. Ця теорія пов’язана з тим фактом, що на старті ремонтних робіт замовник уявляє собі приміщення чи кожну окремо взяту кімнату в одному ракурсі. У процесі він знайомиться з новими варіантами і вже по іншому дивиться на різні елементи чи дизайнерські рішення. Тому з часом замовник починає вносити нові й нові корективи, а виконавці «доопрацьовують» об’єкт. Та одна справа зняти зі стін шпалери чи фарбу і нанести декоративну штукатурку, а інша замінити міжкімнатні двері. Тому до питання обрання конструкції між кімнатними проходами треба підходити з усією відповідальністю з першого разу. Протягом останнього часу надзвичайної популярності набувають двері купе. У багатьох новобудовах встановлюють двері розсувні в Києві, Львові, Полтаві й інших містах. Адже конструкція, котра при відкритті відсувається в сторони, має ряд переваг над традиційним варіантом дверей.

Переваги розсувних дверей

Головна особливість такої конструкції полягає в тому, що вона дає можливість максимально використати простір кімнати. Також розсувні двері дозволяють:

  1. створити надзвичайно зручний і практичний доступ до приміщення,
  2. обрати різноманітний колір та матеріал, із якого виготовляється конструкція,аби вона максимально пасувала до будь-якого інтер’єру,
  3. зекономити територію, де встановлені двері-купе, вони ідеально впишуться навіть у найменшу кімнату,
  4. підкреслити естетичний смак власника будинку, квартири чи офісу, оскільки являються стильним, модним та інноваційним рішенням,
  5. встановлювати в усіх кімнатах на вибір, тобто, двері-купе вирізняються своєю універсальністю.

Любителі класики обирають білі двері

Зі слів представників найбільшої в Україні мережі салонів дверей і підлогових покриттів Holz, клієнти часто замовляють розсувні двері, але чимала кількість відвідувачів віддають перевагу все ж класичним варіантам. При цьому обирають конструкції білого кольору, аби не прогадати з можливими змінами в дизайні. За посиланням на офіційний сайт інтернет-магазину Holz https://holz.ua/ua/dveri/mezhkomnatnye/shopby/color-belyj/ потенційні клієнти та будівельники можуть ознайомитися з найбільшим каталогом міжкімнатних білих дверей. До того ж кожен із варіантів потенційні клієнти бажають придбати вже з першого погляду. Адже їх особливість полягає в тому, що:

  • по-перше, це найуніверсальніше рішення для людей, які є героями будівельної приказки,
  • оригінальний елемент практично кожного декору,
  • чудово поєднуються з усіма стилями,
  • роблять кімнату світлішою.

Звичайно, кожна людина має власне бачення затишної оселі, та кожне бажання зможуть задовольнити фахівці салонів дверей і підлогових покриттів Holz. Тому починайте ремонт саме зі співпраці з цією компанією. Так як у Нolz знають, які клієнт двері і підлогу бажає.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 березня, 15:05 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації