Вхід | Реєстрація

Кожен п’ятий є непридатним до служби

Кожен п’ятий є непридатним до служби

В Україні спостерігається зростання середнього відсотка непридатних до служби чоловіків.

Таких стало більш ніж удвічі за 9 місяців минулого року, порівняно з показником 2021-го року, повідомляє інтернет-видання «Полтавщина».

Так, Полтавська область є лідером за кількістю непридатних до служби чоловіків — 20% тих, хто проходив ВЛК, були визнані непридатними. Трохи менший показник у Києві — 18%.

Стосовно визнаних ВЛК у Полтавській області обмежено придатними, то це 31% від загальної кількості осіб, які проходили комісію в 2022 році, та 30% — за дев’ять місяців 2023-го.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Чудо Юдо / 17 січня, 17:08
Ну взагалі то, немає нічого дуже дивного. У 2021 році ВЛК проходили хто? Молоді хлопці строковики, та добровольці чи контрактники, які самі готові були воювати. Хворі і кволі до ВЛК не потрапляли.
А у 2023 році ловлять всіх підряд і на ВЛК відправляють - звісно, що відчутно більша кількість непридатних воювати тепер через лікарів проходить.
2. pinochet / 26 лютого, 06:26
У кого є гроші,той і непридатний...
3. alexderjav / 13 березня, 11:18
Не зовсім розумію, що значить "признали непридатним"?
лікарю було лінь печатку поставить? влк проходять сліпі, глухі і безногі
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації