Вхід | Реєстрація

27 лютого можуть «скинути» Фещенка

27 лютого можуть «скинути» Фещенка

Інформація про «заколот» у Кобеляцькій міській раді вже кілька тижнів як поширюється у мережі Інтернет. 26 лютого вона отримала своє підтвердження.

Під час засідання однієї із комісій депутати проголосували за те, щоб включити у порядок денний сесії, яка відбудеться наступного дня, питання про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради, тимчасово виконуючого обов’язки міського голови Василя Фещенка.

Цікаво, що ще восени минулого року по Кобеляках курсувала ніформація, що у разі дострокового припинення повноважень Фещенка його місце може зайняти депутат Василь Кіптілий. А на місце заступника міського голови замість Олени Стаднікової «сватали» Полтавської райради Олега Решетила.

Напередодні сесії ми спробували зв’язатися із вище названими посадовцями і отримати від них коментар.

Василь Фещенко на дзвінок не відповів. Натомість Василь Кіптілий підтвердив, що депутати проголосували про винесення на сесію питання про дострокове припинення повноважень Фещенка.

А от інформацію про те, що саме він, Василь Кіптілий, отримає вакантну посаду, він назвав недостовірною. Олег Решетило теж категорично заперечив імовірність того, що саме він займе посаду заступника міського голови. Олег Миколайович наголосив, що зараз займається улюбленою справою і не планує нічого кардинально змінювати у своєму житті.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 лютого, 16:26 | Кобеляки | Політика
1. AVI90 / 26 лютого, 16:47
Ф навіщо нам аж ТРИ заступника. Завжди на цілий район хватало два, а зараз на громаду подавай аж три.
2. ludmila65 / 26 лютого, 17:09
вони б вже прийняли рішення всім депутатам по черзі в крісло мера сідати, тай не морочились

Змінено 27.02.2024, 09:53
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації