Вхід | Реєстрація

Більшість підприємств забезпечені генераторами

Більшість підприємств забезпечені генераторами

Пристрої мають більше 300 критично важливих підприємств області. Для повної забезпеченості Полтавщині нині не вистачає близько 80 генераторів. Про це відомо зі звіту начальника Полтавської ОВА про виконання Програми економічного та соціального розвитку за минулий рік.

Станом на 31 січня із 352 критично важливих об’єктів підприємств водопровідно-каналізаційного та теплового господарства забезпечені генераторами 310 об’єктів. Це 80%. Зараз є потреба ще в 85 генераторах різної потужності.

У 2023-му з обласного бюджету виділили по 74 мільйони гривень для «Полтававодоканалу» і «Полтаватеплоенерго» на закупівлю генераторів. Після ворожих атак на Кременчуцьку ТЕЦ, значну частину міста обслуговує «Полтаватеплоенерго».

У другій половині січня для «Полтаватеплоенерго» надійшли генератори потужністю до 400 кВт.

Станом на вересень минулого року автономними джерелами живлення повністю були забезпечені постачальники води й тепла в Лубнах. Проблему з генераторами має «Гадячтеплоенерго», якому держава виділила один генератор, а також тривала закупівля ще двох коштом громади.

У відсотках забезпечення підприємств ЖКГ області виглядало наступним чином:

  • «Полтававодоканал» – на 83%; «Кремечукводоканал» – 32%; «Лубни-водоканал» – 100%;
  • «Теплосервіс» Миргород – 31%; «Виробниче управління водопровідно–каналізаційного господарства» Горішні Плавні – 75%; «Полтаватеплоенерго» – 26%;
  • «Теплоенерго» Горішні Плавні – 75%; «Теплоенерго» Кременчук – 42%; «Гадячтеплоенерго» – 0%; «Лубнитеплоенерго» – 100%.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 травня, 21:08 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації