Вхід | Реєстрація

У Полтаві розподілили гумантірану допомогу для для лікарень, МТП та ВПО

У Полтаві розподілили гумантірану допомогу для для лікарень, МТП та ВПО

На зустрічі робочої групи, яку очолював перший заступник керівника Полтавської обласної військової адміністрації Богдан Корольчук, встановили, як буде розподілено наступну партію гуманітарних вантажів та технічного обладнання з регіонального центру.

Зокрема, 6 медичних закладів Полтавської, Кобеляцької, Козельщинської, Карлівської та Семенівської громад отримають понад 30 тон продуктів харчування від БО «Світло надії» (борошно, макарони, олія, вівсяні пластівці).

Як повідомили у Полтавській ОВА, з метою задоволення потреб хворих у Полтавській обласній клінічній лікарні імені М. В. Скліфосовського завдяки допомозі донорів та місцевих підприємств було передано приблизно 5 тонн негазованої води та 2150 предметів особистого вжитку, одягу та взуття.

Також триває підтримка внутрішньо переміщених осіб у Полтавській області. 19 бойлерів об'ємом 50 і 100 літрів із складів гуманітарної допомоги буде відправлено до місць тимчасового поселення. Додатково, для забезпечення харчуванням ВПО розподілено 10776 кг борошна та 9750 кг манної крупи серед 16 громад області.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації