Вхід | Реєстрація

У 55 дітей лікували алкогольне отруєння

У 55 дітей лікували алкогольне отруєння

Про алкогольне отруєння у дітей та незаконний продаж під час брифінгу в Полтавській ОВА повідомила начальниця відділу ювенальної превенції поліції Полтавщини Ірина Москаленко.

З початку року до лікувальних закладів доставлено 55 дітей. У них діагностували алкогольне отруєння. Також 4 дитини виявили в стані наркотичного сп’яніння. По кожному випадку ювенальна поліція проводить перевірку, спілкується з батьками та лікарями, а також соціальними службами, аби встановити умови вживання цих препаратів.

За три місяці інспектори склали 47 адміністративних протоколів на працівників торгівлі за продаж неповнолітнім алкоголю та тютюнових виробів. Загалом на них наклали штрафів у розмірі 40 800 гривень. Також задокументували два факти втягнення неповнолітніх у пияцтво.

За неналежне виконання обов’язків щодо виховання дітей чи відсутність належних умов їх розвитку на батьків склали 455 адміністративних протоколів.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації