Вхід | Реєстрація

Кобеляцький район накрило радіоактивним димом?    


 

 


 

 

 

 

 

З ранку 17 квітня 2020 року велику частину Кобеляцького району, разом з райцентром -  накрив пласт важкого їдучого диму. Для нашого району, це не така вже й новина, інколи подібне траплялося під час лісових пожеж. Але наразі дим явно не місцевого походження, в окрузі з лісовими масивами все добре, а якщо до цього додати сильний вітер, що держиться вже близько тиждня, то стає ясно, що з Полтавщиною, таким "добром" - поділилися сусіди. Згідно новин МНС - великі пожежі лісу зараз тривають в Житомирській та Київській областях ( в зоні відчудження Чорнобильської АЕС ).

Отже, залишається надіятися, що вітер приніс до нас Житомирські димові маси, а якщо ж ні, то цікаво, за рівнем радіоактивного забруднення в повітрі, на території Полтавської області, ще хоч якась державна служба спостерігає? Було б дуже цікаво ознайомитися з такими даними.

Здоров'я всім нам!

Поділитися:
17 квітня 2020, 20:33 | Блог: SKARM | Переглядів: 1668
Автор: skarm
Кількість записів: 14

Власні прозові твори різних жанрів та тематики.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації